Zlatnictví.org

Klenotnictví Monikajbc.cz, Jablonec nad Nisou

Rate this post
Výstava Klenotnictví Monikajbc.cz, Jablonec nad Nisou
Výstava Klenotnictví Monikajbc.cz, Jablonec nad Nisou

Jsme česká společnost se sídlem v Jablonci nad Nisou zabývající se výrobou stříbrných šperků dekorovaných Swarovski křišťály. Na českém trhu prodáváme šperky již 14 let. Nové módní doplňky a šperky včetně nové kolekce módní bižuterie nabízíme každý měsíc.

Široká škála luxusních šperků všech módních doplňků se měsíčně rozrůstá až o 200 nových modelů. Jejich design vždy inspirují aktuální módní trendy. Naše módní šperky se vyznačují nejen vysokou kvalitou zpracování, ale zejména originálním pestrobarevným designem. Módní šperky a bižuterie všech barev vždy krásně rozzáří váš dekolt, vaše ruce či uši.

Šperky s krystaly Swarovski se zárukou kvality

Ojedinělé a zcela nové šperky a jejich kolekce představujeme každý půl rok na Brněnském výstavišti při příležitosti výstavy STYL-KABO a jednou ročně na výstavě HODINY KLENOTY v Praze. Navíc se naše stříbrné šperky prodávájí pod obchodní značkou SW Crystal Components Jewellery – což je zárukou stoprocentní kvality.

Naše šperky si můžete prohlédnout na našich stránkách. Nabízíme široký výběr např.stříbrných prstenů, náušnic s komponenty Swarovski, štrasové bižuterie, …

Šperky a známé osobnosti

Naše šperky dekorované komponenty Swarovski uvidíte i na známých osobnostech. Mezi nejznámější patří např. Agáta Hanychová, Michaela Ochotská, Renata Langmanová, Hanka Mašlíková a další.

Náš sortiment nabízí také spousty druhů korálků. Mezi nejoblíbenější patří dřevěné perle nebo voskové perle.

Kontakty pro Klenotnictví Monikajbc.cz, Jablonec nad Nisou

Web: www.monikajbc.cz

Tel.: 483 313 122

E-mail: busek@monikajbc.cz

Adresa firmy:

Dolní náměstí 397/6
46601
Jablonec nad Nisou

Otevírací hodiny: