Zlatnictví.org

Exkluzivní plachetnice – 100 Oz, stříbro

Rate this post

Exkluzivní plachetnice – 100 Oz, stříbro

Dnes Vám přinášíme novou sadu prémiových produktů s velmi omezeným nákladem a výrazným sběratelským potenciálem. Jedná se o exklusivní sérii 6ks stříbrných mincí o mimořádné hmotnosti 100 Oz.

Investujte do stříbra ve velkém stylu! 100 Oz (trojských uncí) vážící stříbrné mince jsou úžasnou investicí pro pokročilé sběratele. S hmotností 3110g a nejvyšší ryzostí 999/1000 ztělesňují tyto mince ušlechtilé stříbro v jeho nejčistší podobě. Stříbrní obři mají nominální hodnotu 100 dolarů a jsou vydáni v nejvyšší kvalitě ražby proof.

Níže si prohlédněte tyto exkuzivní mince. Stříbrná mince o hmotnosti 100 uncí je extrémně vzácná. Vlastník takovéto mince může být hrdým majitelem celosvětové rarity. Každá má náklad pouze 400ks pro celý svět!

Proč investovat do moderní numismatiky?

Velmi limitované náklady těchto emisí s sebou přinášejí potenciál výrazného zhodnocení v budoucnu. Při růstu cen drahých kovů roste cena vyprodaných emisí rychleji než cena drahého kovu v nich obsaženého. Naopak při poklesu cen drahých kovů cena takovýchto limitovaných sbírek tolik neklesá nebo dokonce dokáže i růst.

Diky vždy lákavému obalu a velmi preciznímu zpracování jsou tyto mince i skvělým a mimořádně hodnotným dárkem!

Investiční mince možno zakoupit zde: https://www.investicni-zlato.eu/moderni-numismatika/exklusivni-stribrne-mince/