Zlatnictví.org

Zlatnictví Allure, Brno

Rate this post
Prsteny ve Zlatnictví Allure, Brno
Prsteny ve Zlatnictví Allure, Brno

Allure – moderní šperky,
které podtrhnou vaši krásu

Styl a vkus nelze pouhým slovem objasnit a v Allure jsme si toho dobře vědomi. Proto se orientujeme především na vybraný design a vysokou kvalitu našich značkových šperků. Naším hlavním mottem je vytvářet nositelné, moderní šperky neobvyklého designu. Takové, jež by podtrhly krásu a osobnost, a zdůraznily jedinečnost jejich majitelů, protože se domníváme, že většina z nás takovými touží jistě být.

Design a kvalita s vlastním puncem

Při vytváření designu jednotlivých kolekcí čerpáme v Allure inspiraci z každodenního života. Necháváme se však vést i abstraktními představami. Naším cílem je vytvářet kolekce, v nichž se pokaždé objevují nevšední prvky.

Kombinujeme různé barvy slitin drahých kovů – žluté, bílé, růžové… V kombinaci s různým povrchovým zpracováním a rozmanitým výběrem drahých kamenů vznikají zajímavé kolekce šperků.

Šperky Allure snadno rozpoznáte díky jejich vlastnímu puncu. Punc zaručuje, že šperky pocházejí exkluzivně od Allure.

Dostupnost nebo kvalita? Allure nabízí obojí

Značka Allure vznikla v roce 1999. Důvodem vzniku bylo zpřístupnit krásný a moderní šperk většímu množství lidí. Nenutit zákazníky rozhodovat se mezi originálním designem a kvalitou výrobku, ale poskytnout jim obojí. A proto jsme jako první začali nabízet i ve stříbře to, co jste do té doby mohli obdivovat jen u zlatých šperků…

V obchodech Allure je Vám pak vždy k dispozici vyškolený personál, který Vám ochotně s výběrem šperků poradí.

Kontakty pro Zlatnictví Allure, Brno

Web: www.allure.cz

Mobil: 602 617 876

E-mail: info@allure.cz

Adresa firmy:

Ve Vaňkovce 462/1
60200
Brno, Trnitá

Otevírací hodiny: