Zlatnictví.org

Zlatnictví Diamantovysperk.cz, Praha

Rate this post
Prsten ze Zlatnictví Diamantovysperk.cz, Praha
Prsten ze Zlatnictví Diamantovysperk.cz, Praha

Diamantový šperk byl vždy symbolem krásy, elegance a vkusu. Řekněte, která žena by nechtěla dostat jako dárek prstýnek nebo náušnice s pravými diamanty?

V dnešní době jsou tyto šperky velmi vyhledávané nejen pro svou krásu, ale i pro výhodné uložení finančních prostředků, neboť cena diamantů stále stoupá.

Jsme velice potěšeni, že jste zavítali na stránky našeho e-shopu, který se již od roku 2008 specializuje na prodej zlatých šperků té nejvyšší kvality, které jsou osazeny pravými přírodními diamanty a dalšími drahými kameny.

Naším cílem je nabídnout všem návštěvníkům a zákazníkům e-shopu www.diamantovysperk.cz odbornou individuální pomoc a radu při výběru a nákupu šperků a maximální informovanost při průběhu vyřizování objednávky.

Všechny nabízené šperky mají platný punc a každý šperk s diamanty je opatřen certifikátem pravosti společnosti STAVIORI, či naším certifikátem, ve kterém jsou uvedeny údaje jak o diamantech, tak i o zlatu a případně dalších kamenech. Tento certifikát obdržíte společně s platebním dokladem.

Šperky jsou dodávány v dárkovém balení či v dárkových krabičkách. Poštovné, balné a pojištění zásilky je při platbě převodem a osobním odběru zdarma!

Pokud jste si z naší nabídky nevybrali, neváhejte nás kontaktovat, pokusíme se Vám nabídnout šperk dle Vašich představ a přání.

Věříme, že budete s našimi šperky a poskytnutými službami spokojeni a radost, kterou dárkem od nás uděláte Vámi milované osobě, bude tím nejlepším doporučením, že se k nám budete rádi vracet.

Kontakty pro Zlatnictví Diamantovysperk.cz, Praha

Web: www.diamantovysperk.cz

Mobil: 603 377 803

E-mail: info@diamantovysperk.cz

Adresa firmy:

Pelhřimovská 340/11
14000
Praha, Michle

Otevírací hodiny: