Zlatnictví.org

Zlatnictví EVL, České Budějovice

Rate this post
Prsten ze Zlatnictví EVL, České Budějovice
Prsten ze Zlatnictví EVL, České Budějovice

EVL Klenotnictví je klenotnictví s dlouhodobou tradicí. Na trhu se šperky působíme již od roku 1993. Naše prodejny se nacházejí na lukrativních místech.  Najdete nás v srdci metropole Jižních Čech v Českých Budějovicích, tak i malebné ulici Latrán velmi romantického Českého Krumlova.

Svým zákazníkům nabízíme širokou nabídku kvalitních produktů jako jsou zlaté šperky, stříbrné šperky, zásnubní prsteny, snubní prsteny a hodinky. Samozřejmě u nás najdete i další doplňky reprezentující ženskou krásu, kterou přirozeně zvýrazňují granáty, vltavíny a jantary v různých formách šperků.

Pro své klienty zajišťujeme veškeré zlatnické práce a výkup zlata nebo stříbra, chybět nemůže ani zpracování snubních prstenů na zakázku. Garantujeme maximálně profesionální přístup a poctivou práci.

ZLATÉ ŠPERKY

Zlaté šperky vyrábíme s respektováním hodnoty materiálu a emocí, které by měly šperky vyjadřovat. Snažíme se též o jejich zhodnocení použitím různých materiálů, jako jsou perly a drahé kameny, které podtrhnou výjimečnost klenotu. Propracovaným designem zlatých šperků se snažíme o jedinečnost, kterou by měl výsledný šperk vyvolat. Vznikají tak zlaté šperky, které vynikají svým zpracováním a nezaměnitelnou kvalitou. Zlatý šperk znamená nosit krásu skutečné trvalé hodnoty, která tak pozvedne osobnost a nezapomenutelný okamžik.

STŘÍBRNÉ ŠPERKY

Stříbrné šperky se staly velice populární a mnoho žen je preferuje před jiným materiálem. Stříbrná barva je velmi elegantní, proto je mnoho moderních žen vyhledává, podtrhují a zvýrazňují ženskou krásu a nespoutanost. V kombinaci s jinými materiály se stříbrné šperky blíží k nadčasovému vzhledu, a proto vybízí k jednoduchému designu, který uchvátí každou ženu.

ZÁSNUBNÍ PRSTENY

Mašle, vzácná krabička, nepopsatelná touha a zvědavost…….

Prsteny jednoznačně spojené s výjimečným životním zážitkem, proto by tento šperk měl vypovídat o ženě, pro kterou je určen.Při pohledu na levý prsteníček by si žena měla vybavit kouzelný okamžik, který v ní vyvolal den, kdy byl vtisknut zásnubní prsten nejblíže k jejímu srdci a tak navždy zpečetil jejich lásku.

SNUBNÍ PRSTENY

Snubní prsteny si vyměňují při svatebním obřadu ženich s nevěstou jako symbol slibu lásky, věrnosti a spojení, která je vyjádřena kruhem, jenž nikde nekončí. Prsteny se stanou každodenním doplňkem, proto by měly být jedinečné. Pro snubní prsteny, je důležitá volba kvalitního materiálu a design odpovídat osobnosti, protože už po celý život budou Vaší součástí.

Svatební den tak jako tak budou připomínat…

HODINKY

Hodinky jsou neodmyslitelnou součástí dnešního moderního života a ke každému outfitu patří. Pokud chcete, upoutat pozornost svým dokonalým vzhledem doporučujeme jako doplněk s citem pro detail, který Vám nemůže chybět.

Nechcete propásnout důležitou schůzku, která by Vám změnila život … potom je musíte mít.

Kontakty pro Zlatnictví EVL, České Budějovice

Web: www.evl-sperky.cz

Tel.: 386 321 317

E-mail: evl@email.cz

Adresa firmy:

Karla IV. 92/1
37001
České Budějovice 1

Otevírací hodiny: