Zlatnictví.org

Zlatnictví Lyra, Kyjov

Rate this post

Dámský prsten ze Zlatnictví Lyra, Kyjov
Dámský prsten ze Zlatnictví Lyra, Kyjov

Název klenotnictví Lyra vzešel ze stejnojmenného souhvězdí, které je inspirací a klenotem noční oblohy již po dlouhá staletí. A stejně jako souhvězdí Lyra noc co noc rozjasňuje nebeskou oblohu, chceme, aby i naše šperky rozjasnily Vaši tvář. Šperky totiž patří k nejkrásnějším dárkům, které můžete darovat a nezáleží, zda nakupujete pro radost, nebo z lásky pro své nejbližší či přátele. Vybíráme ty nejkvalitnější šperky, se kterými budete vždy zářit a stanete se tak jednou z hvězd našeho souhvězdí značky Lyra.

Klenotnictví Lyra nabízí nepřeberné množství kvalitních šperků a luxusní bižuterie, které dokáží z Vašeho obyčejného dne udělat nevšední a z významné události vytvořit nezapomenutelný zážitek, který se bude připomínat při každém pohledu na Váš šperk.

Pro naše zákazníky sledujeme nejnovější trendy a snažíme se o co nejrychlejší doručení šperků. S tím je spojený i vysoce kvalitní servis a pečlivost při balení do speciálních krabiček značky Lyra. Naším cílem je, aby zákazníci byli spokojeni a rádi se do našeho internetového klenotnictví vraceli.

Kontakty pro Zlatnictví Lyra, Kyjov

Web: www.lyra-sperky.cz

Mobil: 739 470 954

E-mail: info@lyra-sperky.cz

Adresa firmy:

Dobrovského 1361/1a
69701
Kyjov

Otevírací hodiny: