Zlatnictví.org

Zlatnictví Moravec, Opava

Rate this post
Prsten ze Zlatnictví Moravec, Opava
Prsten ze Zlatnictví Moravec, Opava

Vystudoval jsem obor zlatnictví a výrobou šperků se zabývám již více než 30 let. V roce 1991 jsem si zřídil vlastní krámek s dílnou, kde provádím originální výrobu a opravy zejména zlatých šperků.

Objednávky vyřizuje a o technické zabezpečení tohoto virtuálního obchodu se stará Ecefaranai (přímo zde, ne na jejím účtu). Příležitostně též odpovídá na poštu, tak se tím nenechte zmást.

Vyrábím také šperky na zakázku a to i z dodaného materiálu, případně i dle návrhu zákazníka. Při jakémkoli přání či dotazu mne neváhejte kontaktovat vnitřní poštou!

Šperky vyrábím v ryzosti 585/1000 (14 karátové zlato). Vzhledem k tomu, že vše je ruční výroba, jedná se buď o originální, jedinečné kusynebo o šperky, které existují v omezeném množství „kopií“ (nedá se ani mluvit o „malosérii“, spíš jde o duplikáty, triplikáty nebo kvadruplikáty :-)).

Všechny zde vystavené šperky nabízím zároveň ve svém „kamenném“ obchodě, což je důvodem, proč některé kousky z mé nabídky „náhle záhadně zmizí“. Nákupní poukazy zakoupené zde na Fléru jsou platné samozřejmě pouze zde na Fléru (při objednání zboží přes flér je však možný osobní odběr zboží).

Všechny mé šperky jsou označeny výrobní značkou:

Způsob dopravy
Zboží zasílám do týdne po připsání platby na účet (většinou dříve, ale ne v sobotu a v neděli :-)), a to Českou poštou jako cennou zásilku v bezpečnostní obálce (pojištěnou dle ceny zboží), cena poštovného včetně balného je 90 Kč.

Při objednávce nad 10000 Kč poštovné v mé režii + dárková krabička zdarma.

Od 1.1.2010 bohužel vzhledem ke změnám daňových zákonů nemohu zasílat zboží do zahraničí, pokud není platba uskutečněna v CZK a v ČR. Pokud máte přesto zájem o mé šperky, je zde buď možnost osobního odběru a hotovostní platby (při současné objednávce zde), případně můžete zaplatit složenkou na jakékoli české poště nebo převést peníze z účtu vedeného u kterékoli české banky. Těchto komplikací je mi velmi líto.

Po domluvě je možný osobní odběr v Opavě.

Na přání mohu zboží zaslat dárkově zabalené (dárková krabička) – a to za příplatek 50 Kč – napište prosím do poznámky. Nebráním se ani domluvě o zaslání na dobírku (navýšení poštovného je o 50 Kč).

Kontakty pro Zlatnictví Moravec, Opava

Web: www.fler.cz/miroslav-moravec

Tel.: 553 717 756

E-mail: moravec.miroslav@gmail.com

Adresa firmy:

Na Rybníčku 605/30
74601
Opava, Předměstí

Otevírací hodiny: