Zlatnictví.org

Zlatnictví ALO diamonds, Praha

Rate this post
Prsten ze Zlatnictví Alo diamonds, Praha
Prsten ze Zlatnictví Alo diamonds, Praha

Česká renomovaná klenotnická společnost od roku 1995 vyrábí šperky v jednom z atelierů ve střední Evropě. V kolekcích najdete zásnubní, snubní prsteny, řetízky, náušnice, dětské náušnice, přívěsky, náhrdelníky, náramky, brože, manžetové knoflíčky a další šperky v různých cenových relacích.

Nákup diamantového či jiného vzácného šperku je součástí každodenního života, přejeme si však, aby byl pro vás také příjemným zážitkem. Proto jsme my v ALO připraveni stát se vaším spolehlivým partnerem, který vám při tomto nákupu nabídne veškerý komfort a záruku serióznosti.

Ke každému u nás zakoupenému diamantu vám vystavíme certifikát ověřený českou gemologickou laboratoří, potvrzující jeho pravost, špičkovou kvalitu a legální původ. V certifikátu jsou rovněž podrobně popsány individuální vlastnosti každého jednotlivého diamantu. K diamantům větším než jeden karát navíc získáte také certifikát mezinárodně uznávané gemologické laboratoře G.I.A.

Ke každému klenotu získáváte také luxusní kazetu z polstrovaného saténu nebo lakovaného dřeva, která může sloužit zároveň jako šperkovnice. Vzácné materiály jsou v ní v bezpečí před mechanickým či jiným poškozením.

Váš luxusní šperk si zaslouží také luxusní ošetření. Proto vám nabízíme celoživotní servis u nás zakoupených šperků, jejich odbornou kontrolu a vyčištění. Samozřejmostí je také profesionální poradenství našich speciálně školených prodejců.

Kontakty pro Zlatnictví ALO diamonds, Praha

Web: www.alo.cz

Mobil: 605 226 128

Tel.: 220 109 111

Fax: 220 109 501

E-mail: manager.centrumcmp@alo.cz

Adresa firmy:

Na Maninách 1040/14
170 00 Praha 7
Česká republika
IČO: 03665348
DIČ/VAT: CZ03665348
EORI: CZ03665348

Otevírací hodiny: