Zlatnictví.org

Zlatnictví ORO, Praha

Rate this post
Vykupovaný zlatý granulát ze Zlatnictví ORO, Praha
Vykupovaný zlatý granulát ze Zlatnictví ORO, Praha

Jste z Prahy a nevíte, jak naložit s nepotřebnými, poškozenými či jinak znehodnocenými zlatými šperky nebo jejich zlomky, slitky ze zlata s určenou ryzostí z Puncovního úřadu, zlatými zubními korunkami a jiným zlatým zbožím nebo stříbrnými šperky, technickým stříbrem, platinou, palladiem či palargenem? Nabízíme vám výkup zlata, výkup drahých kovů Praha a okolí. U nás máte jistotu individuálního přístupu k zákazníkům, rychlé a profesionální spolupráce a výhodných cen za výkup zlata. Ceník a kalkulátor za výkup zlata naleznete v bočním menu. Nemusíte se objednávat, vaše zakázka bude zpracována na počkání a hotovost obdržíte ihned.

Nabízíme Vám výkup zlatých zubů, výkup zubního zlata. Výkup zubů, výkup zubního zlata probíhá tak, že je napřed očistíme od nečistot nebo zbytku zubů, zvážíme a po té zlatý zub roztavíme. Vznikne nám zlatý slitek, který vložíme do spektrometru, kde změříme obsah zlata. U celého procesu jste přítomni, proto nehrozí, že by Vás někdo „ošidil“, jak se bohužel někdy stává u jiných společností. Výkup zubního zlata, jinak také výkup palargenu probíhá, tak, že plíšek s označením Palargen L nebo Aurix L změříme na spektrometru a ověříme si obsah zlata. Obvykle bývá ryzosti 16 karátového zlata.

Výkup stříbra

Svěřte své nepotřebné stříbro do rukou profesionálů v oboru pro výkup stříbra, výkup technického stříbra a staňte se jedním z mnoha našich spokojených zákazníků. Výkup stříbra, ať už znehodnocených či nepotřebných šperků či jejich zlomků nebo výkup technického stříbra, provádíme v klidném prostředí přímo v centru Prahy. Celý proces výkupu probíhá 15 až 20 minut, bez poplatků, bez předchozího objednávání a pod vašim dozorem. Pro výkup stříbra používáme certifikované a kalibrované váhy a spektrometry. S námi se dočkáte profesionálního přístupu a příjemného jednání pracovníků vyučených v oboru.

Výkup palladia

Výkup palladia u nás probíhá ztavením do slitku a změřením obsahu palladia ve slitku. Výkup palladia uskutečňujeme v jakémkoli množství. Palladium je drahý kov šedivě bílé barvy. Ve své skupině drahých kovů se vyznačuje největší reaktivitou. Společně s rhodiem a rutheniem patří do tzv. triády lehkých platinových kovů. V přírodě se obvykle vyskytuje ryzí, i když téměř vždy ve směsi s jinými drahými kovy, jako je platina a rhodium. Snadno se rozpouští v lučavce královské i koncentrované kyselině dusičné. Zajímavá je schopnost palladia pohlcovat značné objemy plynného vodíku. Palladium vykazuje také dobré katalytické vlastnosti a to jak ve sloučeninách, tak kovové. Jeho uplatnění je především při výrobě průmyslových katalyzátorů a jako součást slitin pro dentální a šperkařské využití. Největším dodavatelem palladia je Rusko.

Výkup platiny

Výkup platiny provádíme především v menších koncentracích, případně po domluvě i ve větším množství. Výkup platiny u nás probíhá naprosto stejně, jako u jiných vykupovaných drahých kovů. Zvážení materiálu, stavení do slitku a posléze změření obsahu platiny na spektrometru. Vše se děje před Vámi a na počkání. Platinu vykupujeme v zpravidla následujících materiálech: termočlánky a termočlánkové dráty, platina v laboratorním nářadí, např. kelímky, víčka, misky, lodičky, elektrody, platinové šperky, apod.
Termočlánky a termočlánkové dráty se používají především ve sklářském, keramickém a hutním průmyslu, stejně tak jako v energetice a v ostatních provozech, kde je třeba regulovat vysoké teploty.
Platina v laboratorním nářadí, např. kelímky, víčka, misky, lodičky, elektrody, které nacházejí uplatnění ve všech typech laboratoří téměř všech průmyslových odvětví i vědních oborů.
Platinové šperky – platina se především dříve používala i ve šperkařském průmyslu. Výskyt šperků z platiny je i s ohledem na náš výkup platiny malý oproti skutečnosti, jak jsou časté šperky ze zlata a šperky ze stříbra.

Výkup zlata, výkup stříbra Praha

Nabízíme výhodný a rychlý výkup zlata, výkup stříbra, výkup technického stříbra Praha přímo v centru města. Doneste své nepotřebné stříbro či zlato na naši prodejnu naKorunní 99 a za čtvrt hodiny již odejdete s vyplacenou hotovostí. Specializujeme se nejen na výkup zlata a výkup stříbra, ale také na výkup technického stříbra, výkup platiny, výkup palladia, výkup palargenu Praha, dále také na 3D návrhy šperků, výroba zlatnických polotovarů, oprava šperků z uvedených kovů, rytecké a faserské práce, ale i prodej investičních slitků značky Argor Heraeus. Výkup zlata a výkup stříbra Praha s námi je maximálně spolehlivý, jelikož spadáme pod kontrolu ČPÚ a během celého procesu jste osobně přítomni. Na našich internetových stránkách si můžete také prohlédnout vývoj cen zlata i stříbra a mnoho dalšího.

Ocenění spolehlivá firma 2016

Ocenění spolehlivá firma 2015,  Ocenění Prověřená společnost 2015

Kontakty pro Zlatnictví ORO, Praha

Web: www.oro-praha.cz

Mobil: 608 776 313

E-mail: vykup@oro-praha.cz

E-mail 2: info@oro-praha.cz

Adresa firmy:

Korunní 1038/99

Praha 3 – Vinohrady

130 00

Otevírací hodiny: