Zlatnictví.org

Zlatnictví Zlato Spálená 37, Praha

Rate this post
Prsten ze Zlatnictví Zlato Spálená 37, Praha

Zlatnictví ve Spálené ulici 37 v Praze je se svou více než desetiletou historií zárukou solidnosti a dobré nabídky. Od roku 2010 je najdete rovněž v Zámecké ulici číslo 2 v Ostravě.

Jako jediní nabízí opravdu bezkonkurenční výběr v kategorii outletového a bazarového zlata. V cenách do 5.000,- Kč mají dokonce přes 10 tisíc položek skladem, takže si vybere opravdu každý. Jejich zlatníci Vám mohou nově zakoupené šperky na požádání upravit, případně Vaše poškozené opravit. Stejně jako u cen zlata i ceny servisu jsou velmi příznivé.

Nové zlaté šperky

Jako jediní nabízí velice luxusní zboží, které narozdíl od ostatních prodejců nakupujeme ve velkém množství přímo v Itálii. Proto mají v nabídce produkty, které jinde neseženete. Navíc, díky velkému odběru, za velmi příznivé ceny. Celá nabídka obsahuje více jak 10 tisíc položek.

Použité zlaté šperky

V této kategorii je firma prakticky jedničkou na trhu v obchodu se zlatem. Má v portfoliu veškerý sortiment zlata – od přívěsků až po masivní řetězy. Vše si samozřejmě na jejich stránkách můžete prohlédnout a rovnou i objednat. Díky cenám, které nabízí při výkupu zlata a zároveň nízké prodejní ceně koncovému zákazníkovi nenaleznete jinde prakticky ani srovnatelnou, natož lepší nabídku. Mají exkluzivní nabídku outletového a briliantového zboží i pro velmi náročné zákazníky.

Kontakty pro Zlatnictví Jitka Zemková, Praha

Web: www.zlatozlatnictvi.cz

Mobil: 721 112 114

Adresa firmy:

Provozovna: 

Spálená 37
110 00 Praha 1
Sídlo firmy:
V Ořeší 847
165 00 Praha 6
IČ: 26126567
DIČ: CZ26126567

Otevírací hodiny: