Zlatnictví.org

Zlatnictví VVDiamonds, České Budějovice

Rate this post
Diamantové náušnice ze Zlatnictví VVDiamonds, České Budějovice
Diamantové náušnice ze Zlatnictví VVDiamonds, České Budějovice

VVDiamonds vstoupilo na evropský diamantový trh v roce 2011. Za velice krátkou dobu se nám podařilo díky bezkonkurenčním cenám upevnit pozici jednoho z předních diamantových prodejců v České republice a na Slovensku.

V září roku 2014 se nám ve spolupráci s našimi zahraničními partnery podařilo stát členem izraelské diamantové burzy, což nám napomáhá k dalšímu rozvíjení našich služeb. Naši zákazníci si mohou být vždy jisti, že jejich zboží nakupují přímo z centra diamantového obchodu bez dalších zprostředkovatelů.

Činností je nákup a prodej přírodních diamantů s mezinárodně uznávanými certifikáty. Velkoobchodním partnerům nabízíme prodej necertifikovaných diamantů od 0.005ct, které máme rovněž připraveny k okamžitému dodání skladem. V roce 2015 se náš sortiment rozšířil i o drahé kameny, které vždy nabízíme s mezinárodně uznávaným certifikátem IGI a GIA. Rádi Vám zajistíme následnou výrobu českého ručně vyráběného šperku za velmi příznivou cenu.

Jednou z hlavních služeb firmy VVDiamonds je prodej investičních diamantů, které nabízíme hluboko pod cenou Rapaportu (velkoobchodní ceník diamantů). Samozřejmostí je osobní přístup k zákazníkovi a poradenské služby s výběrem vhodného diamantu či utvoření diamantového portfolia.

U všech námi nabízených diamantů Vám garantujeme nejnižší cenu na trhu v České republice a Slovensku. Našimi naprosto bezkonkurenčními cenami jsme si natolik jisti, že pokud naleznete u jiného velkoobchodního prodejce diamantů nižší cenu za diamant, než je tomu u nás, snížíme cenu diamantu tak, abychom byli nejlevnější. Na všechny diamanty a drahé kameny poskytujeme 14-ti denní garanci vrácení peněz bez udání důvodu.

Zakládáme si na osobním přístupu ke každému zákazníkovi, aby pro Vás byl diamantový obchod bezpečným a příjemným zážitkem.

Kontakty pro Zlatnictví VVDiamonds, České Budějovice

Web: www.vvdiamonds.cz

Mobil: 721 639 954

E-mail: podpora@vvdiamonds.cz

Adresa firmy:

Žižkova tř. 309/12
37001
České Budějovice 6
Evropská gemologická laboratoř:
Břehová 202/4
Praha 1