Zlatnictví.org

Prehnit

Rate this post

Prehnite-pf-0002Prehnit je velmi vhodný kámen pro léčitele a pro Feng Shui. Má velmi silný ochranný účinek pro tělo. Přináší klid, ochranu a je kamenem bezpodmínečné lásky. Harmonicky působí i na okolní prostředí svého nositele. Má revitalizační účinky a obnovuje okolní prostředí. Přináší poznání do souladu s přírodou a přírodními energiemi.

Prehnit proti depresím

Prehnit potlačuje noční můry, fobie a utkvělé představy. Je schopen řešit deprese a neurózy. Dává nám možnosti lépe relaxovat a meditovat, více využívat volný čas, myslet i na sebe. Zlepšuje vnímání a empatii. Pomáhá žít holisticky bez represí. Pomáhá nám nahlédnout do vyšší duchovní úrovne. Díky prehnitu si můžeme více uvědomit, že zdraví je důležitější než moc, peníze a sláva.

Zajímavost: Je citlivý na teplo, proto se nenabíjí na slunečním světle, ale při měsíčním.

Kde se prehnit těží?

Klasické naleziště je v JAR, Namibii, Austrálii i v Kanadě. Prehnit bývá zelený až nažloutlý nebo nahnědlý, může být průsvitný. Často bývají v jasně zeleném prehnitu inkluze černého Turmalínu.

Léčebné využití prehnitu

Tento krystal zapečetí Aurické pole ochranným štítem božské energie. Je užitečný při tvorbě ochranných hranic, protože dokáže harmonizovat celé okolní prostředí. Současně přináší klid a ochranu. Výborně účinkuje, když se položí do zahrady. Pomůže také proměnit váš domov doslova v svatyni zdraví. Prehnit přináší poznání, jak se dostat do souladu s přírodou a přírodními silami. Revitalizuje a obnovuje okolní prostředí.

VIDEO: Prehnit nalezený v Pakistánu

VIDEO: Prehnit nalzený v Mali

Zdroj obrázku: wikipedia.org